Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

Vinerea mizelor mari la Unibet

Unibet poker pachet 2

Unibet, (deschideti un cont AICI) cel mai bun operator de jocuri din 2014, vine cu o oferta imbatabila pentru pasionatii de poker!

Vinerea mizelor mari

În februarie, vinerea este ziua în care se joacă la mizele mari la Unibet odată cu noile mese la NL1000.

În fiecare vineri începând cu 30 ianuarie de la ora 09:00 CET și până la ora 03:00 CET sâmbătă, jucătorii vor putea să ia parte la noile jocuri la mizele mari.

Cum puteți juca

 

Dacă doriți să vă luptați cu cei mai buni, încercați aceste mese.

Intrați la Unibet Poker în zilele de vineri și căutați în lobby-ul de poker mesele NL1000 (acestea vor fi listate în partea de jos a ecranului, ca o opțiune de masă la NL400).

Unibet mize mariHai la mese! Succes!

Updated: February 6, 2015 — 11:44 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme