Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

Super 5 by Superpont editia a treia

1x2-betting-systemBuna dimineata dragi prieteni,

Fiindca tot a venit primavara, este momentul sa rasara soarele si pe strada noastra, a pariorilor.

Si cum ar putea sa se intample mai bine, decat cu niste bani in buzunar (sau mai exact in contul de parior)?

Asa ca noi ne-am gandit sa va oferim sansa de a castiga niste bani buni in plus si am hotarat sa lansam o provocare: competitia Super 5, cu premii lunare de 450 de lei.

Premiile vor fi creditate in contul vostru de parior deschis la Winmasters (daca inca nu ai un cont la Winmasters, deschide unul AICI).

Valabil EXCLUSIV pentru pariorii care si-au deschis sau isi deschid cont de pe siteul nostru si au efectuat minim o depunere in contul de parior!!!

IMG_1060.PNG

In ce consta competitia?

Foarte simplu: vom publica pe pagina noastra de Facebook 5 meciuri din ziua respectiva. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu pe pagina care sa cuprinda:

– pronostic meci : 1, x sau 2 (nu se accepta duble gen 1x, x2)

Pronosticurile trebuie date cu maxim 5 minute inaintea inceperii primului eveniment! Orice pronostic plasat dupa aceasta ora atrage dupa sine invalidarea acestuia!

Cel care va indica corect toate cele 5 pronosticuri va castiga premiul. In caz ca sunt mai multi castigatori, premiul se va imparti la numarul acestora. In cazul in care nu exista castigator, premiul se va reporta pentru a doua zi.

Castigatorii vor fi anuntati dupa incheierea ultimului eveniment si ne vor contacta in privat pentru a-si revendica premiul pe baza ID-ului contului de parior de la Winmasters!

Repetam, competitia este valabila EXCLUSIV pentru pariorii care si-au deschis sau isi deschid cont de pe siteul nostru si au efectuat minim o depunere in contul de parior!!!

Continuam competitia de la un premiu de 150 de lei!

Winmasters bonus casino

Premiile vor fi creditate a doua zi in contul de parior deschis la Winmasters, cea mai noua casa de pariuri online aparuta in Romania, care ofera un Super Bonus de 200 de lei la deschidere de cont !!!

Bonusul reprezinta 100% din prima depunere si asigura fonduri excelente pentru inceput celor care vor sa castige si mai multi bani!

Winmasters vine cu o oferta excelenta: cote foarte bune, o platforma buna de mobil, multe evenimente de pariat si este in continua dezvoltare!

Multa bafta!

 

Updated: March 19, 2015 — 10:34 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme