Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

Steaua si Astra iti aduc bani

steaua astra europe league

Steaua și Astra sunt singurele echipe românești care o să ne reprezinte în acest sezon și sperăm să o facă cât mai bine!

Unibet, ales CEL MAI BUN OPERATOR DE PARIURI ONLINE in 2014, care ofera un MEGA BONUS de 150 RON la deschidere de cont, a creat și o nouă promoție cu această ocazie în care vă returneaza banii dacă biletul nu va iese din cauza unui singur meci!

Daca inca nu ai un cont deschis la Unibet, acceseaza acest LINK sau bannerele de pe site si bucura-te de super ofertele lor!

Fă-ți un bilet combo pre-meci de cel puțin 4 meciuri din Europa League pariu minim de 50 Ron, care să conțină meciurile Stelei și a Astrei, la o cotă de minim 1,4 și daca biletul este pierzător din cauza unui singur meci, Unibet  îți inapoiaza miza ca și bani bonus după cum urmează:

Miza Pariu                            Bonusuri acordate    
între 50-100 RON               100 ron Bani Bonus
între 101-200 RON               150 ron Bani Bonus

Mult succes!

 

Updated: October 2, 2014 — 1:01 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme