Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

Rundele GRATUITE misterioase

Misterul rundelor gratuite

Vă plac cumva lucrurile misterioase? Ei bine pe toată durata săptămânii, Unibet, CEL MAI BUN OPERATOR de jocuri online in 2014, care acorda un bonus exceptional de deschidere de cont la pariuri si casino, va dezvălui un slot misterios și vă va oferi runde gratuite la promoția lor, intitulata Misterul Rundelor Gratuite!

În fiecare zi Unibet va oferi 5 runde gratuite la un slot misterios diferit!

Cele 5 runde gratuite vor fi alocate primilor 200 de jucatori care deschid jocul respectiv după ora 19:00, ora României la slotul ales de Unibet.

Tot ce trebui să faci să revii pe această pagina în fiecare zi la ora 19:00 pentru a vedea slotul ales și să începi jocul.

Trebuie să optezi pentru a te califica la promoție.

Multa bafta!

Updated: November 7, 2014 — 11:06 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme