Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

Pariurile asiatice sunt de acum disponibile

Unibet asiaticeUnibet vine acum cu o oferta extinsa la Handicap asiatic pentru meciurile din Liga Campionilor, Premier League, Eredivisie si Liga I.

Ce este Handicapul Asiatic?

Handicap asiatic este un tip de pariu, des utilizat în fotbal, dar poate fi aplicat la aproape orice sport.

Handicap asiatic a fost creat pentru a oferi mai multe opțiune de pariuri în jocurile unde meciurile sunt dezechilibrate.

De exemplu, în Man Utd v Scunthorpe, v-ați aștepta cel mai probabil ca Man Utd sa fie echipa favorita.

În acest exemplu, cotele pe victoria lui Man Utd vor fi foarte scăzute, de exemplu, 1.10. Prin acordarea echipei Scunthorpe un avantaj teoretic (de exemplu 2,5 goluri), acest lucru ar face jocul mai interesant pentru clienții care vor sa parieze, și cotele pe Man Utd ar fi mai mari.

Handicap asiatic oferă practic un stimulent in plus pariorilor prin acordarea celor care nu sunt favoriti un avantaj, cotele fiind mai mari astfel pe favorit (deși în condiții mai dificile) si oferă un return potențial mai mare decât un pariu non-handicap regulat.

Variante de pariere Handicap Asiatic

Gasiti mai jos metode diferite prin care puteti folosi Handicapul Asiatic:

Barcelona v Ajax.
Barcelona -1.5, Ajax +1.5

Rezultat meci Pariu făcut pe Barcelona -1.5 Pariu făcut pe Ajax +1.5
Barcelona castiga prin 2 sau mai multe goluri diferenta Pariu pierdut Pariu pierdut
Barcelona castiga la 1 gol Pariu pierdut Pariu câștigat
Egal Pariu pierdut Pariu câștigat
Ajax castiga Pariu câștigat Pariu câștigat

De exemplu:
Dacă meciul se termină Barcelona 2-0 Ajax.  Ai pariat pe Barcelona -1.5.  1.5 se deduce din numărul total de goluri ale Barcelonei (2 – 1.5 = 0.5). Scorul teoretic cu Handicap Asiatic va fi Barcelona 0.5-0 Ajax, deci ai câștigat.

Dacă meciul se termină Barcelona 2-1 Ajax.  Ai pariat pe Barcelona -1.5.  1.5 is taken away from Barcelona’s goal total (2 – 1.5 = 0.5).  Scorul teoretic cu Handicap Asiatic va fi Barcelona 0.5-1 Ajax, , deci ai pierdut.

Unibet cei mai buni

De acum posibilitatile de pariere sunt si mai numeroase la Unibet (deschide un cont AICI) si daca adaugam si MEGA BONUSUL de 150 LEI la deschidere de cont, aveti toate motivele sa pariati alaturi de cei mai buni!

Succes!

Updated: March 3, 2015 — 1:57 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme