Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

Pachet EXCLUSIV de bun venit la Poker

Unibet poker pachetRetragerea din Romania a celor de la bet365 a deschis noi oportunitati pentru celelalte case de pariuri online care incearca sa atraga cat mai multi pariori sau jucatori de poker cu oferte care mai de care mai bune.

Unibet, ales CEL MAI BUN OPERATOR de jocuri online in 2014 vine cu un pachet EXCLUSIV excelent pentru jucatorii de poker, un pachet structurat pe 3 beneficii: (daca inca nu ai un cont deschis la Unibet, fa-o acum acesand acest LINK)

1. Bonus de 500 de Euro!  Poți debloca bani extra bonus doar pentru că joci poker, te așteaptă 500!Lansat în etape, aceasta este modalitate foarte bună de vă asigura niște bani fără restricții în soldul tau.

2. Nebunia Free-roll-urilor! Având o multitudine de premii, Unibet ruleaza unfreeroll la fiecare două ore, în fiecare zi a săptămânii pentru toți jucătorii. Te poți gândi la o altă modalitate de ați mări balanța? Nu stim, dar asta e cea mai buna modalitate!

3. Identitatea ta din poker!   Crează-ti mai multe alias-uri ș avatare pentru a păstra misterul din joc, odată cu opțiunea Identitatea ta din Poker. Ai putea fi cineva azi și altcineva mâine! In lumea pokerului, a avea mai multe alias-uri este o practica foarte intalnita, iar acum ai aceasta sansa aici!

Unibet poker pachet 2

 

 

Updated: October 12, 2014 — 3:37 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme