Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

Pachet EXCLUSIV de bun venit la pariuri sportive

Bine ati vebit la Unibet

Unibet, ales cel mai bun operator de jocuri din 2014, lanseaza o oferta excelenta de bun venit pentru noii pariori care isi deschid un cont nou. Este un pachet de beneficii pe 4 directii:

1. Pariu fara risc de pana la 150 de lei la deschidere de cont nou!

2. Una din cele mai bune platforme de pariere pe mobil, astfel sa poti paria oriunde si oricand!

3. Asigurare 90+ in UCL si EL. Primești bonusuri exclusive de loialitate inclusiv bani gratuiți, pariuri fără risc, diferite recompense și cele mai bune promoții!

4. Transmisiuni LIVE la Unibet TV! Poți viziona diferite evenimente la Unibet TV pe desktop și mobil!

Bine ati vebit la Unibet doi

Deschideti AICI un cont la Unibet si bucuati-va de unul din cele mai bune pachete de beneficii din piata la deschiderea unui cont nou!

Bafta la bani!

 

Updated: October 7, 2014 — 6:07 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme