Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

Game of Thrones

Unibet game of thronesUnibet, ales CEL MAI BUN OPERATOR de JOCURI ONLINE in 2014 a pregatit jucatorilor din intreaga lume o super serie de promotii zilnice in luna Decembrie. Iata promotia de azi, 2 decembrie, legata de jocul facut dupa celebrul serial Game of Thrones:

 

GAME OF THRONES

Completează oricare din simbolurile de la sloturile Game of Thrones și primești 20 de runde gratuite a doua zi.

Pentru a completa un simbol trebuie să ai o combinație câștigătoare cu 3, 4 și 5 simboluri de același fel la oricare din sloturile Game of Throne. (wild-urile nu sunt incluse)

Cum poți lua rundele gratuite? *
1. Optează  la Calendarul Festiv
2. Joacă la sloturile Game of Thrones pe bani reali
3. Completează un simbol Game of Thrones
4. Oferta este valabilă pe 2 Decembrie până la 23:59 CET
5. Rundele gratuite vor fi creditate mâine 3 decembrie până la 23:59 CET
*Toate câștigurile de la rundele gratuite sunt cash și nu au cerințe de pariere. Introduceți numele de utilizator mai jos pentru a opta la promoție.
Multa bafta!
Updated: December 2, 2014 — 12:05 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme